World of Warships

Publicerat den Författare superspeel

När det kommer till gratisspel så finns det massor av olika. För att inte ge sig på något i onödan, alltså prova på att spela något som bara är dåligt, så kan det vara en bra idé att läsa recensioner om spelen. Nedan följer en sådan om World of Warships, som är det bästa Wargamingspelet hittills. Varför? Läs vidare, så får du veta.

Det nya Wargamingwspelet

Tidigare har det kommit ut två andra spel: World of Warplanes och World of tanks. Och nu är det alltså havet vi ska ut på med World of Warships. Alla som har följt utvecklingen i dessa spel är eniga om att det här är åtminstone ett av de bästa hittills. Man kan välja mellan olika skepp, som har olika karaktärer, det vill säga olika svagheter och styrkor, och man kommer i regel fram till olika slutsatser gällande vilket som är det bästa skeppet.

Grafik, utseende, och slutsats

Vad gäller looken på detta spel, är det definitivt inget att klaga på, snarare raka motsatsen: det är otroligt snyggt designat, och det ger en realistisk look till det hela, vilket gör att man på några sekunder sugs in i det. Detta är fantastiskt imponerande, inte minst på grund av att det är ett kostnadsfritt spel. Det är relativt enkelt att lära sig, och man kan bli bättre snabbt, även om det kräver en viss nivå av precision i allmänhet.

World of Warships är ett fantastiskt underhållande spel, som erbjuder en ny värld av krigföring utspelad till havs. Prova spelet, och se vad du tycker! Det är, för alla oss som är Worldgamingspelen ett mycket välkommet tillskott till samlingen. För att tidigare ha erövrat både marken och luften, är dessa spel nu kompletta. Testa och spela spelet du med!