World of Tanks

Publicerat den Författare superspeel

Du kan äntligen kliva in i en helt ny värd. Detta är ett massivt spel som spelas via nätet och är ett enormt omtyckt och unikt spel. World of tanks går ut på att du spelar matcher och tjänar på olika sätt fiktiva pengar och sägs vara ett otroligt lukrativt spel. Spelet har varit med i gamet ett bra tag och är utvecklat utav en välkänd spelleverantör som fortsätter att släppa strålande uppdateringar för detta spel i alla former.

Såhär spelar du World of tanks

Du hoppar in en slumpmässigt vald strid där du strider med 15 stridsvagnar mot 15 fiender där du tjänar silverpengar samt xp genom att på något vis skada fienden eller tar målområden, eller gör båda och. Det du tjänar in alltså silverpengarna eller xp använder du för att uppgradera din stridsvagn och kan i slutändan ha en helt ny stridsvagn som är bättre på alla sätt och vis och går upp till en högre nivå. I World of tanks finns det 10 olika nivåer om du spelar på X-box, när du kommit upp till nivå 5 så blir det allt svårare att ta sig upp i nivå.

Detta spel är ett gratisspel online, men genom att satsa riktiga pengar så får du ett rejält försprång. Genom att skaffa dig ett guldmedlemskap ökar mängden erfarenhet. Samt pengar du tjänar konstant under dina matcher men ger dig även chansen och förmågan att skapa riktiga lag tillsammans med dina vänner. Är du nyfiken på att spela World of tanks så har du absolut ingenting att förlora på det då priset som sagt är 0 kronor, vill du sedan avancera och fortsätta spela så kan det vara klokt att lägga in en lägre summa för att komma längre, men det är absolut inte ett måste.