Respin circus

Publicerat den Författare .

Elk Studios har gett dig chansen att gå på cirkus med dem i sin nya skapelse Respin circus. Spelet är fullt av re-spins och free spins, men även multiplikatorer och wilds. Dessutom bjuds du på komiska symboler och ljud som du kan förvänta dig på en cirkus.

Tema

Temat i spelet är alltså en cirkus och allt vad det innebär. I bakgrunden ser du det randiga cirkustältet och på hjulen snurrar roliga symboler. Föreställningen på denna cirkus sköts av djur, det finns både råttor, kaniner och katter på den här cirkusen. Ljudeffekterna passar perfekt in i cirkustemat och det finns gott om animationer som förstärker spelupplevelsen också. Grafiken är dessutom riktigt bra.

Vinstlinjer och insatser

Respin circus har så många som 64 vinstlinjer och de finns på sex hjul och fyra rader. Det handlar bara om att landa tre eller fler matchande symboler på en av vinstlinjerna för att vinna. När du spelar på Respin circus kan du välja en insats från 2 kronor upp till 1 000 kronor per spelomgång. Volatiliteten är medium och spelet har en generös RTP på 96,30 procent.

Bonusfunktioner

Det finns en del bonusfunktioner i spelautomaten också. Du kan låsa upp så många som 24 free spins. Landa minst tre free spins-symboler för att aktivera spelläget. Det finns också en multiplier wild som kan ge dig en multiplikator från x2 till x4, samt att den kan expandera till att ta upp ett helt hjul. Självklart kan mer än en wild dyka upp på hjulen samtidigt.

Det finns också en re-spin funktion som aktiveras efter en vinst. De vinnande symbolerna håller sig då låste på hjulen och övriga symboler snurrar ännu en gång. Om du får fram en ny vinstlinje med en högre betalande symbol så blir alla vinnande symboler förvandlade till den symbolen för större vinster. Dessutom får du ännu ett re-spin med chans till ännu fler vinster.