Madalin stuntbilar 2

Publicerat den Författare superspeel

Madalin stuntbilar 2 är det spel som nu ska recenseras. Det är ett minispel och det innebär att det är något färre funktioner och enklare struktur. Detta är det andra spelet i serien, och det går att observera en del förbättringar sedan det första spelet. Du ska göra olika stunts, det kan vara alla möjliga sorters tricks, och du ska göra dem med den racerbild som du väljer.

Grafik och utseende

Det är, precis som det förra spelet, ett snyggt och väldesignat spel, och man sugs lätt in i det, trots att det är så enkelt. Det är ett spel för alla som gillar händelserika förlopp kombinerad med en enkel men snygg look. Det är klart att det inte är ett spel som kräver speciellt hög grafik, i kraft av att det är ett minispel, men ändå.

Sammanfattning

Madalin Stuntbilar 2 är alltså fortsättningen på spelet med samma namn fast nummer 1. Det är ett spel där du ska utföra stunts med racerbilar. Det är ett otroligt underhållande spel, och det ger underhållning under en lång tid utan att bli tråkigt. För att vara så enkelt, så är det särskilt roligt! Hoppas att du får riktigt roligt när du spelar det!