Goodgame Big Farm

Publicerat den Författare superspeel

Goodgame big farm är ett minispel som handlar om att, ja det är inte så svårt att gissa, bygga en farm, odla och sköta bondgårdens djur. Det är ett riktigt underhållande spel, som ger dig mervärde i spelglädje och kvalitet. Häng med och läs den här recensionen för att få veta mer!

Grafik och look

Det är ett spel där man har lagt ner en hel del tid på det estetiska, det är tydligt. Det kan man se både på innovativa idéer och roliga detaljer men såklart grafiken också. Detta gör att man på ett omedelbart sätt är helt inne i spelet med sina odlingar och projekt.

Fördelar, nackdelar, och sammanfattning

Vad som är bra med detta spel är att det är lekfullt och roligt utformat, och att det är fantastiskt underhållande. Vad som är mindre bra är att det innehåller en del väntetid, om man inte vill betala. Detta är en liten nackdel, som dock inte överskuggar det positiva som vi upplever av detta spel.

Goodgame Big Farming är på så vis ett spel som ger dig en stund av underhållning och avslappning, och det är definitivt ett spel att prova. Så gör det, om du inte redan har gjort det!