Dead or Alive 2

Publicerat den Författare .

Dead or Alive 2 är en spelautomat som kommer från den svenska spelutvecklaren NetEnt. Det är även en uppföljare till spelautomaten Dead or Alive. Uppföljaren lanserade i april 2019, tio år efter originalet. Liksom sin föregångare bjuder Dead or Alive 2 på ett västern-tema med brottslingar och revolvrar.

Om spelautomaten

Dead or Alive 2 spelas som en klassisk spelautomat med 5 snurrande hjul med 3 rader och 9 fasta vinstlinjer. Sloten har även en hög volatilitet, vilket betyder att du kommer att få vara med om både storvinster och omgångar som inte kommer att ha mycket handling i sig när det kommer till bonusrundor och vinstkombinationer. Spelets RTP (Return to Player) ligger på 96,8 %.

Insatser

Hos Dead or Alive är det du själv som bestämmer hur mycket du vill att mynten ska vara värda. Du kan välja mellan 0.01 öre till 1.00 kronor. Du väljer även insatsnivå. Dead or Alive 2 erbjuder dock enbart två nivåer att välja mellan. Det lägsta som du kan satsa per snurr är 9 kronor. Det högsta som du kan satsa är 180 kronor.

Bonusfunktioner

Dead or Alive 2 har en wild symbol som är till för att ersätta alla andra symboler förutom scatter symboler för att bilda vinnande kombinationer. Spelet har även scatter symboler. Om du skulle lyckas att snurra fram tre eller fler av dessa så kommer det att starta ett av de tre free spins lägena. Wilds och Scatter symboler kan utlösa den högsta vinsten på 100 000 gånger din insats.

I Dead or Alive 2 finns där 3 sorters free spins. I Old Saloon omgången så kommer alla att dina vinster att multipliceras med x2. Du får dessutom 5 ytterligare free spins. När High Noon aktiveras så kommer alla av dina wild symboler att förvandlas till Multiplier Wilds. I Train Heist så kommer en multiplikator att aktiveras som kommer att öka med 1x varje gång en Wild symbol dyker upp.