Bonanza

Publicerat den Författare .

Bonanza är en färgglad spelautomat från spelleverantören Big Time Gaming. Spelet lanserades 2017 och det bjuder på en unik design med 6 hjul och 117 649 vinstkombinationer. På varje hjul kan det snurras fram mellan två till sju symboler, det beror på att symbolerna kommer i flera olika storlekar.

Symbolerna i spelet består av färgglada ädelstenar och klassiska kortsymboler. På grund av det stora antalet vinstkombinationer är det lätt att tro att det är allt spelet har att bjuda på, men det stämmer inte. Bonanza slot har, förutom sitt unika upplägg, flera fantastiska bonusfunktioner som hjälper dig nå vinsterna.

Bonusfunktioner

Bonanza bjuder på både wild-symboler och scatter-symboler samt en multiplikationsfunktion. Scatter-symbolerna ser ut som guldtackor med bokstäver på sig. Som i de flesta spelautomaterna behövs det minst tre scatters för att aktivera free spins-läget. Får du fyra scatters som bilder ordet ”Gold” blir du tilldelad 12 free spins. Dessutom ökar multiplikatorn efter varje vinst.

Wild-symbolerna ser ut som dynamitpjäser med ordet ”wild”. Deras funktion är att ersätta andra symboler på spelplanen och på så sätt öka din chans att få en vinnande kombination. Sista specialfunktionen är vagnar som finns ovanför hjul två till fem. Efter varje snurr dyker en ny symbol upp i varje vagn och ökar vinstchansen.

Spela Bonanza redan idag

Det spelar ingen roll var du befinner dig och vilken tid på dygnet det är, Bonanza kan du spela var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Spelet är mobilanpassat och så länge du har en stadig internetuppkoppling går det lika bra att spela på alla enheter.

Spelet fungerar på samma sätt på alla enheter. Du loggar in på casinot som erbjuder spelet, startar upp Bonanza och ställer in din insats vilket går upp till 20 mynt. Sedan är det bara att snurra på hjulen och hoppas på att du får en bra kombination av likadana symboler.